Akupunktur och massage

Hej igen och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg på min blogg! Här så brukar jag ju, som många av er redan är väl medvetna om, skriva om saker och ting som har med hälsa och tarot att göra och här idag så hade jag tänkt mig att jag faktiskt skulle ta och dela med mig lite av det här med akupunktur och massage för er i Halmstad med omnejd som nu under ett par veckors tid har hört av er och efterfrågat att jag ska berätta lite mer om min upplevelse när det kommer till behandlingar inom just akupunktur och massage samt om vart jag kan rekommendera att man vänder sig då man vill prova på en behandling.

Det finns ett företag som jag verkligen varmt kan rekommendera att ni kikar lite närmare på ifall det nu är så att ni är intresserade av den här sortens behandlingar och de heter inget annat än Norrby Muskelvård. Personligen så började jag gå dit på grund av att jag fick en rekommendation att göra så av en nära vän till mig som själv har gått dit många gånger och efter att jag hade gått ett par gånger så bestämde jag mig för att jag skulle försöka att börja gå lite regelbundet. Just nu så har jag gått ungefär en gång varannan månad ungefär och det har verkligen gjort en riktigt stor skillnad för mig i min vardag. Jag tror verkligen på att både massage och akupunktur kan ha väldigt goda effekter för kroppen och jag kan inget annat än att över lag rekommendera att alla provar på det någon gång för att se efter själva. Hur som helst, så hoppas jag nu att detta kommer att vara behjälpligt för så många som möjligt av er andra som befinner er här i eller omkring Halmstad!